DAGEN'S RET

FOR DE NÆSTE 30 DAGE

God gammeldaws mad skal der til, engang imellem!
Café Karl byder på den gode af slagsen og til en ganske overkommelig pris! Vi laver en månedsplan for "dagens menu" hele året igennem og udover det, vil der være lidt udover det sædvanlige, afhængig af årstiden.

Du kan hér se hvad vi tilbyder som dagen's ret i den kommende måned.

Stegt_fl%C3%83%C2%A6sk_edited.jpg

EKS. PÅ DAGENS RET

STEGT FLÆSK

med kartofler, persillesovs og rødbeder

69,-

Take Away symbol.png

ring og bestil på 64 82 47 00

 

DAGEN'S RET - AUGUST

FRA 12.00-14.00

Der kan forudbestilles mad til om aftenen, dagen før inden kl. 14.00, ved min. 10 personer.

UGE 31

Mandag d. 2

Kyllinge frikasse´, grøntsagsblanding, kartofler

Tirsdag d. 3

Svenske kødboller, vildtsovs, karotter, majs, kartofler

 

Onsdag d. 4

Kryddert nakkefilet, sovs, bønner, perleløg, kartofler

 

Torsdag d. 5

Dansk bøf, bløde løg, sovs, ærter, kartofler

 

Fredag d. 6

Paneret flæsk, løgsovs, rødbeder, kartofler

 

Lørdag d. 7

Medister, brun sovs, rødkål, kartofler

 

Søndag d.

8 Glaseret hollændersteg, sovs, karotter, ærter, kartofler

UGE 32

 

Mandag d. 9

Biksemad, bearnaisesovs, rødbeder i tern

 

Tirsdag d. 10

Millionbøf, ærter, perleløg, kartofler

 

Onsdag d. 11

Krebinette, stuvede ærter-gulerødder, kartofler

 

Torsdag d. 12

Paneret rødspætte, persillesovs, ærter, kartofler

 

Fredag d. 13

Krydret nakke, zigøjnersovs, blomkål, gulerødder, kartofler

 

Lørdag d. 14

Frikadeller, stuvet sommerkål, kartofler

 

Søndag d. 15

Kyllingefilet, peberrodssovs, karotter, kartofler

UGE 33

 

Mandag d. 16

Tarteletter m. høns i asparges

 

Tirsdag d. 17

Wienerpølser, gl. dags varm kartoffelsalat, sennep, ærter

 

Onsdag d. 18

Jægerbøf, svampesovs, ristede grøntsager, kartofler

 

Torsdag d. 19

Farseret porrer, porrersovs, kroblanding, kartofler

 

Fredag d. 20

Gullash, rosenkål, kartofler

 

Lørdag d. 21

Karbonade, aspargessovs, blomkålsblanding, kartofler

 

Søndag d. 22

Flæskesteg, brun sovs, rødkål, kartofler

UGE 34

 

Mandag d. 23

Boller i karry, ris ( eller kartofler) , majsblanding

 

Tirsdag d. 24

Paprikagryde, gulerødder, kartofler

 

Onsdag d. 25

Fiskefrikadeller, remouladesovs, ærter, kartofler

 

Torsdag d. 26

Honningglaseret skinke, flødekartofler, broccoliblanding

 

Fredag d. 27

Lasagne, grøntsagsblanding, råkost

 

Lørdag d. 28

Sprængt nakke, mild sennepssovs, grøntsagssymfoni, kartofler

 

Søndag d. 29

Rullesteg m. persille, sovs, rødkål, kartofler,

 

UGE 35

 

Mandag d. 30

Italienske kødboller, kryddersovs, broccoliblanding, kartofler

 

Tirsdag d. 31

Wienerschnitzel, sovs, grøntsager, brasede kartofler