DAGEN'S RET

FOR DE NÆSTE 30 DAGE

God gammeldaws mad skal der til, engang imellem!
Café Karl byder på den gode af slagsen og til en ganske overkommelig pris! Vi laver en månedsplan for "dagens menu" hele året igennem og udover det, vil der være lidt udover det sædvanlige, afhængig af årstiden.

Du kan hér se hvad vi tilbyder som dagen's ret i den kommende måned.

Stegt_fl%C3%83%C2%A6sk_edited.jpg

EKS. PÅ DAGENS RET

STEGT FLÆSK

med kartofler, persillesovs og rødbeder

69,-

Take Away symbol.png

ring og bestil på 64 82 47 00

 

DAGEN'S RET - NOVEMBER

FRA 12.00-14.00

Der kan forudbestilles mad til om aftenen, dagen før inden kl. 14.00, ved min. 10 personer.

UGE 44

 

Mandag d. 1

Svensk pølseret, ærter, rødbeder

 

Tirsdag d. 2

Kotelet i fad, ris ( eller kartofler ), majsblanding

 

Onsdag d. 3

Dansk bøf, bløde løg, sovs, rødbeder, kartofler

 

Torsdag d. 4

Stegt rødspættefilet, persillesovs, majs, kartofler

 

Fredag d. 5

Farsbrød, paprikasovs, ristede kålsalat , smørristede kartofler

 

Lørdag d. 6

Frikadeller, stuvede ærter-gulerødder, kartofler

 

Søndag d. 7

BBQ marineret svinekam, Bbq sovs, bønner, perleløg, kartofler

 

 

UGE 45

 

Mandag d. 8

Urtekødboller, urtesovs, blomkål, gulerødder, kartofler

 

Tirsdag d. 9

Hjemmelavet kyllette, stuvede porrer, grøntsagsblanding, kartofler

 

Onsdag d. 10

Andesteg, brun sovs, rødkål, kartofler

 

Torsdag d. 11

Paneret flæsk, persillesovs, rødbeder, kartofler

 

Fredag d. 12 Schnitzel, brasede kartofler, skysovs, pariserærter

 

Lørdag d. 13

Krebinette, aspargessovs, blomkålsblanding, kartofler

 

Søndag d. 14

Oksebryst, peberrodssovs, gulerødder i stave, kartofler

 

UGE 46

 

Mandag d. 15

Fiskefrikadeller, remouladesovs, ærter, kartofler

 

Tirsdag d. 16

Svinekam, brun sovs, rødkål, kartofler

UGE 46

 

Onsdag d. 17

Bøf Stroganof, kartoffelmos, asier

 

Torsdag d. 18

Kalvelever, bløde løg, sovs, rødbeder, kartofler

 

Fredag d. 19

Aspargessuppe, samt tarteletter m. høns i asparges

 

Lørdag d. 20

Karbonade, stuvet hvidkål, kartofler

 

Søndag d. 21

Oksesteg, fløde sovs, haricot verts, kartofler

 

UGE 47

 

Mandag d. 22

Paprikagryde, ris ( eller kartofler ), broccoli

 

Tirsdag d. 23

Sprængt nakke, peberrodssovs, karotter, kartofler

 

Onsdag d. 24

Brunkål, bacon, medister, sennep

 

Torsdag d. 25

Bøf bearnaise, ristede kartofler, grøntsagsblanding

 

Fredag d. 26

Hovmestersteg, skysovs, bønner, selleri, kartofler

 

Lørdag d. 27

Blomkåls gratin, aspargessovs, ærter, gulerødder, kartofler

 

Søndag d. 28

Gl. dags kyllingesteg, brun sovs, kartofler, samt chokolade fromage

 

 

UGE 48

 

Mandag d. 29

Wienerpølser, gl. dags varm kartoffelsalat, ærter, sennep

 

Tirsdag d. 30

Enebærgryde, kartoffelmos, gulerodsmix

 

Onsdag d. 31

Fisketerrine, hollandaisesovs, majsblanding, kartofler