MADUDBRINGNING
I OTTERUP OG OMEGN!
Hjemmelavet varm mad fra Walther’s Dinner hver dag... lige til din dør!
Vi starter nu med at bringe varm, frisk mad ud direkte til dig i dit hjem i Otterup og omegn.
Walther's Dinner har kokke og slagtere som sammensætter menuer til hver måned, som du kan bestille, hér på siden eller ringe og få en aftale med os.

ring og bestil på 64 82 47 00
DAGEN'S RET - NOVEMBER
UGE 44
Mandag d. 1
Svensk pølseret, ærter, rødbeder
Tirsdag d. 2
Kotelet i fad, ris ( eller kartofler ), majsblanding
Onsdag d. 3
Dansk bøf, bløde løg, sovs, rødbeder, kartofler
Torsdag d. 4
Stegt rødspættefilet, persillesovs, majs, kartofler
Fredag d. 5
Farsbrød, paprikasovs, ristede kålsalat , smørristede kartofler
Lørdag d. 6
Frikadeller, stuvede ærter-gulerødder, kartofler
Søndag d. 7
BBQ marineret svinekam, Bbq sovs, bønner, perleløg, kartofler
UGE 45
Mandag d. 8
Urtekødboller, urtesovs, blomkål, gulerødder, kartofler
Tirsdag d. 9
Hjemmelavet kyllette, stuvede porrer, grøntsagsblanding, kartofler
Onsdag d. 10
Andesteg, brun sovs, rødkål, kartofler
Torsdag d. 11
Paneret flæsk, persillesovs, rødbeder, kartofler
Fredag d. 12 Schnitzel, brasede kartofler, skysovs, pariserærter
Lørdag d. 13
Krebinette, aspargessovs, blomkålsblanding, kartofler
Søndag d. 14
Oksebryst, peberrodssovs, gulerødder i stave, kartofler
UGE 46
Mandag d. 15
Fiskefrikadeller, remouladesovs, ærter, kartofler
Tirsdag d. 16
Svinekam, brun sovs, rødkål, kartofler
UGE 46
Onsdag d. 17
Bøf Stroganof, kartoffelmos, asier
Torsdag d. 18
Kalvelever, bløde løg, sovs, rødbeder, kartofler
Fredag d. 19
Aspargessuppe, samt tarteletter m. høns i asparges
Lørdag d. 20
Karbonade, stuvet hvidkål, kartofler
Søndag d. 21
Oksesteg, fløde sovs, haricot verts, kartofler
UGE 47
Mandag d. 22
Paprikagryde, ris ( eller kartofler ), broccoli
Tirsdag d. 23
Sprængt nakke, peberrodssovs, karotter, kartofler
Onsdag d. 24
Brunkål, bacon, medister, sennep
Torsdag d. 25
Bøf bearnaise, ristede kartofler, grøntsagsblanding
Fredag d. 26
Hovmestersteg, skysovs, bønner, selleri, kartofler
Lørdag d. 27
Blomkåls gratin, aspargessovs, ærter, gulerødder, kartofler
Søndag d. 28
Gl. dags kyllingesteg, brun sovs, kartofler, samt chokolade fromage
UGE 48
Mandag d. 29
Wienerpølser, gl. dags varm kartoffelsalat, ærter, sennep
Tirsdag d. 30
Enebærgryde, kartoffelmos, gulerodsmix
Onsdag d. 31
Fisketerrine, hollandaisesovs, majsblanding, kartofler
DESSERT kan tilkøbes