MADUDBRINGNING!
Hjemmelavet varm mad fra Walther’s Dinner hver dag... lige til din dør!
Vi starter nu med at bringe varm ,frisk mad ud direkte til dig i dit hjem i Otterup og omegn.
Walther's Dinner har kokke og slagtere som sammensætter menuer til hver måned, som du kan bestille, hér på siden eller ringe og få en aftale med os.

ring og bestil på 64 82 47 00
DAGEN'S RET - OKTOBER
UGE 39
Fredag d. 1
Svinekam, brun sovs, rødkål, kartofler
Lørdag d. 2
Sønderjyske frikadeller, stuvet hvidkål, kartofler
Søndag d. 3
BQ marineret nakke, BQ sovs, bønner, perleløg, kartofler
UGE 40
Mandag d. 4
Kyllingefrikasse´, rosenkål, kartofler
Tirsdag d. 5
Gullash, gulerødder, kartoffelmos
Onsdag d. 6
Paneret flæsk, persillesovs, rødbeder, kartofler
Torsdag d. 7
Dansk bøf, bløde løg, sovs, ærter, kartofler
Fredag d. 8
Paneret nakke steak, brasede kartofler, paprikasovs, kroblanding
Lørdag d. 9
Medister, brun sovs, rødkål, kartofler
Søndag d. 10 Kalvesteg, flødesovs, haricots verts, kartofler,
UGE 41
Mandag d. 11 Millionbøf, kartoffelmos, rødbeder
Tirsdag d. 12 Kyllingebryst, peberrodssovs, karotter, kartofler
Onsdag d. 13 Grønkålssuppe, sprængt nakke, sennep, brød
Torsdag d. 14 Paneret fiskefilet, persillesovs, majs, kartofler
Fredag d. 15 Skinkeschnitzel, ristede kartofler, skysovs, ærter
Lørdag d. 16 Hamburgerryg, stuvet spinat, broccoliblanding, kartofler
Søndag d. 17 Rullesteg, brun sovs, rødkål, kartofler
UGE 42
Mandag d. 18
Krebinette, stuvede ærter-gulerødder, kartofler
Tirsdag d. 19
Gl. dags stegt flæsk, løgsovs, rødbeder, kartofler
Onsdag d. 20
Nakkefilet stegt som vildt, sovs, blomkål, gulerødder, kartofler
Torsdag d. 21
Boller i karry, ris (eller kartofler), majsblanding
Fredag d. 22
Forloren and, brun sovs, rødkål, kartofler
Lørdag d. 23
Hakkedreng, jægersovs, blomkålsblanding, kartofler
Søndag d. 24
Kogt oksebryst, peberrodssovs, karotter, kartofler
UGE 43
Mandag d. 25
Biksemad, bearnaisesovs, rødbeder
Tirsdag d. 26
Farseret porre, porresovs, broccoliblanding, kartofler
Onsdag d. 27
Gule ærter, flæsk, kogt medister, sennep, brød
Torsdag d. 28
Høns i asparges, grøntsagsblanding, kartofler
Fredag d. 29
Husarsteg, svampesovs, gulerødder, kartofler
Lørdag d. 30
Karbonade, aspargessovs, blomkålsblanding, kartofler
Søndag d. 31
Svinekam stegt som vildt, sovs, perleløg, ærter, kartofler,