MADUDBRINGNING!

Hjemmelavet varm mad fra Walther’s Dinner hver dag... lige til din dør!

Vi starter nu med at bringe varm ,frisk mad ud direkte til dig i dit hjem i Otterup og omegn.

Walther's Dinner har kokke og slagtere som sammensætter menuer til hver måned, som du kan bestille, hér på siden eller ringe og få en aftale med os.  

Stegt_fl%C3%83%C2%A6sk_edited.jpg

EKS. PÅ DAGENS RET

STEGT FLÆSK

med kartofler, persillesovs og rødbeder

69,-

WALTHERS DINNER LOGO til KM web.png
Take Away symbol.png

ring og bestil på 64 82 47 00

 

DAGEN'S RET - MAJ

UGE 17

Lørdag d. 1

Karbonade, stuvede ærter-gulerødder, kartofler

 

Søndag d. 2

Svinekam stegt som vildt, riste bønner, majs, kartofler

 

UGE 18

 

Mandag d. 3

Kyllinge frikassé, blomkål, gulerødder, kartofler

 

Tirsdag d. 4

Ratatui roulade, majs, blomkål, ristede kartofler

 

Onsdag d. 5

Dansk bøf, bløde løg, sovs, rødbeder, kartofler

 

Torsdag d. 6

Paneret flæsk, løgsovs, surt, kartofler

 

Fredag d. 7

Stroganoff, ristet kål, majs, bønner, kartoffelmos

 

Lørdag d. 8

Pølser, gl. dags varm kartoffelsalat, sennep, ærter

 

Søndag d. 9

Flæskesteg, brun sovs, rødkål, kartofler

 

UGE 19

 

Mandag d. 10

Boller i selleri, rosenkål, kartofler

 

Tirsdag d. 11

Brændende kærlighed, flæsketern, pølsestykker, løg, rødbeder

 

Onsdag d. 12

Stegt kalvelever, bløde løg, sovs, rødbeder, kartofler

 

Torsdag d. 13

Bøf bearnaise, ristede grøntsager, brasede kartofler

 

Fredag d. 14

Diaplo kyllinge steak, paprikasovs, broccoli, kartofler

 

Lørdag d. 15

Frikadeller, stuvede ærter – gulerødder, kartofler

 

Søndag d. 16

Kalvesteg, flødesovs, pariserærter, kartofler

UGE 20

 

Mandag d. 17

Orientalsk gryderet i sur-sød sovs, majsblanding, ris (eller kartofler)

 

Tirsdag d. 18

Paneret rødspættefilet, persillesovs, ærter, kartofler

 

Onsdag d. 19

Brunkål, bacon, sennep, brød, rødbeder

 

Torsdag d. 20

Mørbradgryde, grøntsagsblanding, kartoffelmos

 

Fredag d. 21

Cowboybøf, svampesovs, ristede grøntsager, kartofler

Lørdag d. 22

Kotelet, aspargessovs, blomkålsblanding, kartofler

 

Søndag d. 23

Krydret nakkefilet, zigøjnersovs, minimajs,
kartofler

 

UGE 21

Mandag d. 24

Kalvebryst, peberrodssovs, karotter, kartofler

 

Tirsdag d. 25

Kyllingesteg, brun sovs, agurksalat, kartofler

Onsdag d. 26

Schnitzel, skysovs, ærter, brasede kartofler

Torsdag d. 27

Skipperlabskovs, rødbeder, bønner, perleløg

Fredag d. 28

Hjemmelavet stegt flæsk, persillesovs, rødbeder i tern, kartofler

 

Lørdag d. 29

Græske frikadeller, paprikasovs, grøntsags blanding, kartofler

 

Søndag d. 30

Kylling, peberrodssovs, gulerødder, kartofler

 

UGE 22

Mandag d. 31 Hamburgerryg, grønlangkål, ærter, kartofler