top of page

MADUDBRINGNING!

Hjemmelavet varm mad fra Walther’s Dinner hver dag... lige til din dør!

Vi starter nu med at bringe varm ,frisk mad ud direkte til dig i dit hjem i Otterup og omegn.

Walther's Dinner har kokke og slagtere som sammensætter menuer til hver måned, som du kan bestille, hér på siden eller ringe og få en aftale med os.  

Stegt_fl%C3%83%C2%A6sk_edited.jpg

EKS. PÅ DAGENS RET

STEGT FLÆSK

med kartofler, persillesovs og rødbeder

69,-

WALTHERS DINNER LOGO til KM web.png
Take Away symbol.png

ring og bestil på 64 82 47 00

DAGENS RET

DAGEN'S RET - OKTOBER

UGE 39

Fredag d. 1

Svinekam, brun sovs, rødkål, kartofler

 

Lørdag d. 2

Sønderjyske frikadeller, stuvet hvidkål, kartofler

 

Søndag d. 3

BQ marineret nakke, BQ sovs, bønner, perleløg, kartofler

 

UGE 40

 

Mandag d. 4

Kyllingefrikasse´, rosenkål, kartofler

 

Tirsdag d. 5

Gullash, gulerødder, kartoffelmos

 

Onsdag d. 6

Paneret flæsk, persillesovs, rødbeder, kartofler

 

Torsdag d. 7

Dansk bøf, bløde løg, sovs, ærter, kartofler

 

Fredag d. 8

Paneret nakke steak, brasede kartofler, paprikasovs, kroblanding

 

Lørdag d. 9

Medister, brun sovs, rødkål, kartofler

 

Søndag d. 10 Kalvesteg, flødesovs, haricots verts, kartofler,

 

UGE 41

 

Mandag d. 11 Millionbøf, kartoffelmos, rødbeder

Tirsdag d. 12 Kyllingebryst, peberrodssovs, karotter, kartofler

 

Onsdag d. 13 Grønkålssuppe, sprængt nakke, sennep, brød

 

Torsdag d. 14 Paneret fiskefilet, persillesovs, majs, kartofler

 

Fredag d. 15 Skinkeschnitzel, ristede kartofler, skysovs, ærter

 

Lørdag d. 16 Hamburgerryg, stuvet spinat, broccoliblanding, kartofler

 

Søndag d. 17 Rullesteg, brun sovs, rødkål, kartofler

UGE 42

 

Mandag d. 18

Krebinette, stuvede ærter-gulerødder, kartofler

 

Tirsdag d. 19

Gl. dags stegt flæsk, løgsovs, rødbeder, kartofler

 

Onsdag d. 20

Nakkefilet stegt som vildt, sovs, blomkål, gulerødder, kartofler

 

Torsdag d. 21

Boller i karry, ris (eller kartofler), majsblanding

 

Fredag d. 22

Forloren and, brun sovs, rødkål, kartofler

 

Lørdag d. 23

Hakkedreng, jægersovs, blomkålsblanding, kartofler

 

Søndag d. 24

Kogt oksebryst, peberrodssovs, karotter, kartofler

 

UGE 43

Mandag d. 25

Biksemad, bearnaisesovs, rødbeder

 

Tirsdag d. 26

Farseret porre, porresovs, broccoliblanding, kartofler

 

Onsdag d. 27

Gule ærter, flæsk, kogt medister, sennep, brød

 

Torsdag d. 28

Høns i asparges, grøntsagsblanding, kartofler

 

Fredag d. 29

Husarsteg, svampesovs, gulerødder, kartofler

 

Lørdag d. 30

Karbonade, aspargessovs, blomkålsblanding, kartofler

 

Søndag d. 31

Svinekam stegt som vildt, sovs, perleløg, ærter, kartofler,

bottom of page